In balans met… arrangement

Kom terug in balans op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau

Soms mag het nog iets méér zijn – omdat je daar nood aan hebt, of gewoon: omdat je daar zin in hebt. Speciaal voor bijzondere mensen: het ‘In balans met… arrangement‘ of het persoonlijke begeleidingstraject.

Alvorens jou te ontvangen, tune ik in op jouw energie. Op basis hiervan, creëer ik mijn ruimte; alles volledig afgestemd op jou. Voel je helemaal welkom om te mogen zakken in je lichaam, volledig tot rust te komen en de reis naar je essentie aan te vangen.

Graag ontvang ik jou in mijn ruimte en met een open hart. Er is tijd om te landen, er is ruimte voor jou.

Ik luister naar jou. Naar je woorden – als je wenst te spreken. Of naar jouw energie – als je liever zwijgt. Ik zie jou en voel aan wat jij nu nodig hebt.

Je wordt gezien
Je wordt gehoord

Je hoeft even helemaal niets
Niets te doen
Niets te geven
Niets te denken

Je mag er zijn
Helemaal

Je mag je heerlijk laten zakken
In het pure zijn
In het moment
In het ontvangen

Van hieruit kijken we samen naar wat er zich op het moment zelf aandient en stellen we een gepersonaliseerd programma samen. Een nauwkeurige selectie op jouw maat: energetische healings, massage- en ademtechnieken, aromatherapie, inzichten en advies op maat.  Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon hierbij steeds centraal.

Bij dit alles fungeer ik als kanaal voor de Universele Liefde, hetgeen jou weer in balans brengt op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Zodat jij als herboren weer naar huis gaat.

Voor wie?

Voor wie dit helemaal resoneert
Voor wie zichzelf – of een ander bijzonder iemand* – een bijzonder cadeau wil geven
Voor wie op zoek is naar stilte en rust in zichzelf
Voor wie klaar is om thuis te komen, thuis te komen in jezelf

*vraag naar onze cadeaubons

Verloop van een sessie en praktische informatie

Verloop van een sessie en praktische informatie

Dit arrangement duurt een halve dag (3u à 3,5u)

Je kan de betaling (€300) zowel cash als mobiel (Payconiq of bankapp) in orde brengen.
Voor ondernemers kan er een factuur worden opgemaakt voor de boekhouding.

Persoonlijk ‘In balans met… traject’

Wil je ook gedurende langere tijd in balans blijven?
Wil jij steeds blijven groeien en steeds diepere lagen in jezelf ontdekken?

Ik luister graag naar jouw vraag en stel op basis van jouw noden en wensen een traject-op-maat samen. Voor een maximaal resultaat maken we hierbij een nauwkeurige en gepersonaliseerde selectie uit mijn tools en technieken: energetische healings, massage- en ademtechnieken, aromatherapie, inzichten en advies-op-maat.

Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon hierbij steeds centraal.

Toen ik voor de eerste keer hoorde over een ‘In balans met’-sessie bij Vanessa, voelde ik al snel dat ik dit zelf ook eens wilde ervaren. Los van rationele redenen, klopte Vanessa haar energie helemaal bij wat ze aanbood: zacht, warm, liefdevol en oordeelloos. En zo voelde het ook helemaal.

Als een warm dekentje waar ik mij gedurende drie uur comfortabel en veilig mocht in wentelen.

Na een warme ontvangst in een prachtige ruimte en een fijn gesprek met een lekker tasje thee erbij, volgde er een zalige, nieuwe massage-ervaring- een Lomi-Lomi massage. Mijn mind kwam af en toe eens piepen maar al snel kwam er totale overgave en rust. Even helemaal van de wereld. Ik had achteraf ook geen idee hoe lang ik op de tafel had gelegen, dat zegt genoeg :-)

Nog even bekomen, wat napraten en zachtjes landen. Exact wat ik nodig had om de cirkel rond te maken en licht maar tegelijkertijd vervuld weer naar buiten te stappen.

Dank je wel Vanessa! You were magic

V.

Mijn “In balans met… Arrangement” was een aangename ervaring. Bij het toekomen was er eerst een kopje thee en wat praten. Ik had in de file gestaan en was wat opgejaagd, dus heel fijn om eerst even te kunnen landen.

Daarna mocht ik op de massagetafel en heeft Vanessa haar magische handen op mij los gelaten. Wat ze precies gedaan heeft weet ik niet, een combi van alles wat ze kan (en dat is heel wat als je eens rondneust op haar website), maar dat is net de clou: het maakt niet uit, zij voelt aan wat jij het meest nodig hebt op dat moment.

Eerlijk gezegd vond ik dat op voorhand best eng, ik bedoel, je weet immers niet precies wat er gaat gebeuren. Maar Vanessa stelt je vanzelf helemaal op je gemak.

Op het einde was er nog een nagesprek met een koekje erbij en wat leuke verrassingen.

Wat ik ook interessant vind is dat je direct een hele voormiddag boekt. Het is een eind rijden voor mij, en dat zou ik niet zo snel doen voor een behandeling van een uurtje.

Voor mij dus zeker voor herhaling vatbaar, ik kom zeker nog eens terug!”

Evelyne