Reconnective Healing

Herstel de verbinding tussen de energiebanen van ons diepste zijn, de Aarde en het gehele Universum – Live of op afstand

Reconnective healing brengt je weer in balans op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.  Heel eenvoudig, heel natuurlijk, heel puur…

Het herstelt de verbinding tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het Universum. Deze vorm van healing overstijgt elke traditionele energetische healing techniek.

Omdat het zich niet focust op symptomen, is het geen therapie of medische behandeling.  In vergelijking met andere vormen van healing, kan Reconnective Healing diepere dimensies van lichaam en ziel bereiken en daar subtiel maar ingrijpend veranderingen teweegbrengen.

Deze healing wordt door iedereen anders en op een unieke, eigen manier ervaren. De meest krachtige healing ontstaat er door jezelf in volledig vertrouwen over te geven aan de Hogere Intelligentie en door te ontvangen wat het Universum specifiek voor jou in gedachten heeft.

De effecten van deze healing kunnen zich dan ook tonen op zeer uiteenlopende gebieden. Om je enkele voorbeelden te geven, op basis van de ervaringen van mijn klanten:

 • meer energie en vitaliteit

 • versnelling van je helings- en evolutieproces

 • meer harmonie en evenwicht

 • betere zelfwaardering, zelfvertrouwen, helderheid en focus

 • heling van trauma’s op een niet-traumatische manier

 • herstellen van emotionele en fysieke blokkades

 • intenser gevoel van levensvreugde

 • hulp bij creatieve processen

 • ondersteuning tijdens moeilijke periodes

 • persoonlijke groei op alle vlakken

Voor wie?

Reconnective Healing focust niet op symptomen en is dus geen therapie of medische behandeling. Hierdoor is de healing veilig voor iedereen (inclusief baby’s, kinderen, (jong)volwassenen, zwangere vrouwen en ouderen) en specifiek geschikt voor wie meer balans, verandering en vooruitgang wenst op eender welk vlak.

Verloop van een sessie en praktische informatie

Verloop van een sessie en praktische informatie

Een Reconnective Healing-sessie duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit:

 • een welkomstgesprek
 • de Reconnective Healing
 • een korte nabespreking

Een sessie kan zowel live als op afstand plaatsvinden. Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

Tijdens een live sessie ga je comfortabel liggen op de rug op mijn massagetafel. Je kledij blijft aan en je doet enkel je schoenen uit.

Bij een sessie op afstand vindt onze afspraak online plaats. Het verloop en het effect zijn precies hetzelfde als bij een live sessie. Zorg dat je in een rustige omgeving bent en dat je niet gestoord kan worden.

Tijdens een sessie breng ik zonder aanrakingen een wisselwerking tot stand tussen jouw energieveld en de Reconnective Healing-frequenties.

De energie die in werking wordt gesteld tijdens een sessie zal nog heel lang nawerken. Voor een optimaal resultaat, worden één tot drie sessies aanbevolen.

Je kan de betaling (€100) cash, mobiel (Payconiq of bankapp) of via overschrijving/betaallink in orde brengen bij een sessie op afstand.

“Ik ben dinsdag zeer ontspannen thuis gekomen. Ook in mijn hoofd, minder dat eeuwige malen over vanalles en nog wat. Ook minder lichamelijke pijn. Eigenlijk voelde ik mij gewoon erg op mijn gemak.”

Evelyne