Personal Reconnection

Herstel de oorspronkelijke energetische verbindingen van jouw fysieke lichaam met je Ziele-energie, de Aarde en het Universum met dit éénmalig proces.

De Personal Reconnection gebruikt dezelfde helende frequenties als Reconnective Healing, maar met een specifiek doel. Het is een herstel van de oorspronkelijke energetische verbindingen van je fysieke lichaam, met je Ziele-energie, de Aarde en het energiesysteem van het Universum.

De Personal Reconnection is een éénmalig proces, een once-in-a-lifetime experience, dat continu zal blijven doorwerken.

Je Personal Reconnection is een heel bewuste keuze die jou weer op jouw levenspad brengt.  Het is een ondersteuning op jouw pad, het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn en het zorgt ervoor dat alles in je leven duidelijker wordt. De Personal Reconnection zal jou helpen jouw doelen in het leven sneller te ontdekken en gemakkelijker te bereiken.  Het brengt je terug naar je oorspronkelijke staat van zijn. 

Na een Personal Reconnection ervaren mensen vaak:

 • dat het leven makkelijker gaat

 • dat ze makkelijker bij hun eigen waarden en normen kunnen blijven

 • dat er meer mogelijkheden op hun pad komen

 • dat ze zich krachtiger en meer zichzelf voelen

 • dat ze kunnen vertrouwen op hun intuïtie

 • dat ze positiever in het leven staan

 • dat ze makkelijker beslissingen nemen

 • dat verborgen talenten of interesses naar boven komen

 • dat bestaande klachten kunnen verdwijnen

 • dat ze gezonder gaan eten en leven

 • dat ze meer helder zien waar ze naartoe willen in het leven

 • dat belangrijke levensvragen opgelost worden

 • dat ze meer kunnen bijdragen aan de wereld

 • dat de juiste mensen op hun pad komen

Wat gebeurt er tijdens een Personal Reconnection?

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat onze planeet omringt.  De meridiaan lijnen van het lichaam waren ook ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons aan te sluiten aan een veel groter netwerk waarbij we verbonden werden met het hele universum.  In de loop der tijden zijn wij echter losgeraakt van deze lijnen.

De Reconnection herstelt deze “axiatonale” lijnen, die het ons mogelijk maken om unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze heling en evolutie.  De lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van universele intelligentie.

Het zorgt er m.a.w. voor dat onze acupunctuurlijnen en meridianen opnieuw verbonden worden met de rasters van onze planeet, welke op hun beurt verbonden worden met de rasters van het Universum.  De Reconnection herstelt onze onafscheidelijke verbinding met het Universum.  Onze innerlijke GPS wordt als het ware terug naar zijn oorspronkelijke instellingen gebracht.

Verloop van een sessie

De Personal Reconnection verloopt over twee aparte sessies, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen en met een maximum van twee nachten tussen beide sessies.  Één sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Tijdens een sessie mag je gaan liggen op jouw rug, op een comfortabele massagetafel.  Je houdt hierbij alle kledij aan, met uitzondering van jouw schoenen.  Vervolgens mag je jouw ogen sluiten en ontspannen.  Het is niet de bedoeling dat je je best gaat doen om aan niets te denken, dat je op een speciale manier gaat ademen of wat dan ook.  Stel je gewoon open voor wat er zich op dat moment aandient, alsof je bij je thuis zou genieten van een uurtje rustpauze.  Mijn handen zullen in een vaste volgorde en volgens vaste patronen, punten en meridianen gaan activeren, zodat jouw energiebanen opnieuw verbonden worden met het Universum en alles om je heen.  Dit alles gebeurt zonder dat ik jou hoef aan te raken.

Het is aangeraden maar niet verplicht om, alvorens jouw Personal Reconnection te activeren, minstens één Reconnective Healing ontvangen te hebben.

Een Personal Reconnection zal altijd bij mij in de praktijk gegeven worden.

Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

Voor wie?

De Personal Reconnection is voor iedereen:

 • Die ondersteuning zoekt in het vervolmaken van zijn of haar levenspad,
 • Die wil leven in 100% vertrouwen,
 • Die worstelt met belangrijke levensvragen,
 • Die wil “thuis komen” bij zichzelf,

Energetische uitwisseling Personal Reconnection

Energetische uitwisseling Personal Reconnection

De energetische uitwisseling wordt wereldwijd vastgesteld op 333* eenheden van de plaatselijke munt.  In Europa dus €333.  Dit is voor beide sessies samen.

De betaling kan cash of mobiel (bankapp of Payconiq) voldaan worden bij aanvang van de eerste sessie.

*Is het specifieke frequentiegetal van de Reconnection.  Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel.  Het is verbonden met de hoge frequentie van 3×3 (de heilige drie-eenheid-verbinding met het Universum) en maakt onderdeel uit van de sessie.

“Ik ben dinsdag zeer ontspannen thuis gekomen. Ook in mijn hoofd, minder dat eeuwige malen over vanalles en nog wat. Ook minder lichamelijke pijn. Eigenlijk voelde ik mij gewoon erg op mijn gemak.”

Evelyne