Lomi Lomi massage

Diep helende massage uit Hawaii die je liefdevol terug brengt naar je essentie.

Aloha! Geef je over aan één van de oudste en meest helende vormen van massage uit Hawaii, ook wel de ‘Loving Hands Massage’ genoemd.

De Lomi Lomi-massage komt oorspronkelijk uit de traditionele heelkunst van Hawaii waar het “sacrale aanraking” betekent.  Deze massage is dan ook zoveel meer dan een “gewone massage”. Voor mij voelt het als een omhelzing van de Ziel.

De specifieke variant die ik zelf toepas is de Temple Style: de ritmes van deze massage weerspiegelen de ritmes van de natuur – gaande van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven.

Fysieke belasting, opgekropte emoties, diep gevoelde overgangen in het leven, of beperkende overtuigingen en gevoelens kunnen de energiestroom blokkeren, wat vaak weerspiegeld wordt als spierspanning op verschillende niveaus in het lichaam of andere psychische of fysieke klachten.

Deze liefdevolle, helende massagevorm creëert een verbinding van hart tot hart.  Het helpt het lichaam te helen, te vertrouwen, los te laten, emotionele en geestelijke blokkades op te ruimen, of een gevoel van onvoorwaardelijke liefde te ervaren.  De heilige tempel (massageruimte) biedt een veilige omgeving om kwetsbaar te mogen zijn, om jezelf over te geven aan mijn handen en is open genoeg om te mogen zijn wie je werkelijk bent.

Bij een Lomi Lomi massage wordt er tijdens de behandeling gemasseerd met lange strijkende bewegingen afgewisseld met traditionele methodes, om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Sommige mensen beschrijven dit als zachte golven die over het lichaam rollen. Een ander kenmerk van de Lomi Lomi is dat verschillende delen van het lichaam tegelijkertijd worden gemasseerd. Dit helpt de ontvanger om volledig los te kunnen laten omdat het nagenoeg onmogelijk is om je te richten op verschillende gebieden die op het lichaam aangeraakt worden. Door het afwisselen van de verschillende strokes en de intentie van de strokes wordt de ontvanger liefdevol begeleid in het loslaten van emoties en negatieve overtuigingen die zijn opgeslagen in de cellen. Om die reden wordt een Lomi Lomi massage ook gezien als een diep helende massage.

Laat je koesteren door de krachtige oceaangolven van Hawaii en de “Aloha”, de vreugdevolle levensenergie van het heden en de liefdevolle levensadem.

Keer terug naar je essentie in een gevoel van rust.

Laat je energie weer stromen en herstel je innerlijke balans, de harmonie in jezelf en met je omgeving.

Ontvang deze helende weldaad voor je lichaam, geest en ziel.

Mama-in-spe?

Mama-in-spe?

Ook dan is Lomi Lomi een zalige manier om nog meer in verbinding te komen met het leven dat in jou groeit.  Deze liefdevolle behandeling wordt dan gegeven in een koesterende zijligging.  Alle aandacht en liefde volledig voor jou en je baby.

Verloop van een sessie en praktische informatie

Verloop van een sessie en praktische informatie

Deze sessie duurt ongeveer 120 minuten en bestaat uit:

  • een welkomstgesprek
  • de Lomi Lomi-massage
  • een korte nabespreking

Tijdens de massage wordt het lichaam minimaal afgedekt om de flow van de massage niet te belemmeren. Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

Je kan de betaling (€160) zowel cash als mobiel (Payconiq of bankapp) in orde brengen.

Deze voormiddag een Lomi Lomi massage mogen ervaren… 2 woorden: Wow! Onbeschrijfelijk!
Deze massage is echt in niks te vergelijken met een “gewone” massage.
Dit moet je echt zelf ervaren om te weten wat het inhoudt. De zachte, liefdevolle aanrakingen hebben mij geraakt…
Dit soort “pure” aanrakingen heeft een mens nodig.

Dank je wel lieve Vanessa