Energetische Massage

Energetisch lichaamswerk dat de natuurlijke energiestroom in je lichaam weer op gang brengt

De Energetische Massage brengt de natuurlijke energiestroom in jouw lichaam weer op gang, herstelt de natuurlijke balans in je lichaam en energieveld en vermindert jouw klachten.

De universele levensenergie* is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn.  Wanneer dit niet het geval is, kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress, …) maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans.  Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is.

Bij deze Energetische Massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie*. Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestroom in het lichaam weer in balans komt.

De natuurlijke balans in (de organen van) je lichaam en in je energieveld kan herstellen.
Door te werken op de 4 bewustzijnsniveaus – lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel – ervaar je een volledige ‘reset’.
Je klachten zijn merkbaar minder aanwezig of zelfs verdwenen. Je voelt de energie weer vrijuit stromen. Je voelt je opnieuw krachtig en vitaal, klaar om weer te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Verloop van een sessie en praktische informatie

Verloop van een sessie en praktische informatie

Deze sessie duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit:

  • een welkomstgesprek
  • de Energetische Massage
  • een korte nabespreking

Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

Je kan de betaling (€130) zowel cash als mobiel (Payconiq of bankapp) in orde brengen.

Door haar sterk intuïtief werk en zachtmoedige aard voelde ik me enorm welkom en veilig. Het effect ervoer ik al onmiddellijk, maar ook in de dagen en weken erna als zeer helend.

Melissa