Ademsessie

Ontdek de transformerende kracht van ademhaling en de bevrijding van trauma

Trauma Release Breathwork is meer dan een ademhalingsoefening; het is een zachte begeleiding naar bevrijding van opgeslagen trauma in het lichaam. Trauma kan de natuurlijke stroom van levensenergie blokkeren en kan zich manifesteren als spanning, angst en andere fysieke en emotionele uitdagingen.

Met zorgvuldig afgestemde ademhalingstechnieken word je begeleid om de vastgehouden spanning los te laten. In een veilige en ondersteunende omgeving kan je jouw adem gebruiken als een instrument voor bevrijding en herstel.

Onze benadering omvat de erkenning van de behoeften van jouw lichaam en ziel, waarbij we jouw eigen ritme respecteren. We nodigen je uit om op een zachte manier contact te maken met vastgehouden emoties, terwijl we samen streven naar een gevoel van bevrijding en hernieuwde levenskracht.

Trauma Release Breathwork biedt een pad naar innerlijke rust, emotionele balans en fysieke ontspanning. Het is een reis naar zelfzorg en heling, waarbij er ruimte wordt gecreëerd voor jouw authentieke expressie.

Ontdek de transformerende kracht van ademhaling en de bevrijding van trauma.

Verloop van een sessie en praktische informatie

Verloop van een sessie en praktische informatie

Deze sessie duurt ongeveer 150 à 180 minuten en bestaat uit:

  • een welkomstgesprek
  • de ademsessie
  • een korte nabespreking

Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

Je kan de betaling (€180) zowel cash als mobiel (Payconiq of bankapp) in orde brengen.

“Ik ben dinsdag zeer ontspannen thuis gekomen. Ook in mijn hoofd, minder dat eeuwige malen over vanalles en nog wat. Ook minder lichamelijke pijn. Eigenlijk voelde ik mij gewoon erg op mijn gemak.”

Evelyne