AromaTouch massage

Zachte massage met essentiële oliën om op te laden, ontspannen en stress los te laten

Deze massage laat je de kracht van essentiële oliën ervaren. Het is een zachte manier om te ontspannen, op te laden en stress te verminderen.

Terwijl jij geniet van de zachte, liefdevolle aanraking op je huid, komt er oxytocine – het knuffelhormoon – vrij. Ondertussen werken de verschillende essentiële oliën in op jouw systeem via twee wegen: je huid en reukzin.

Zo worden er onmiddellijk emotionele, fysiologische en biochemische reacties opgewekt: Je bloeddruk verlaagt en je voelt je hartslag en ademhaling vertragen. Je wordt meegevoerd naar een mooie, veilige plek – een fijne herinnering, een mooie plaats uit het verleden of je droomwereld. Je zakt heerlijk weg in een diepe rust waar je je veilig, geborgen en geliefd voelt.

8 essentiële oliën voor een 4-delige massage

Voor de AromaTouch massage worden 8 verschillende essentiële oliën gebruikt. Deze worden aangebracht op de gehele rug, langs de ruggengraat en onder de voeten.

De oliën komen via de huid in de bloedbaan terecht. Via deze weg wordt hun weldadige werking verspreid doorheen het hele lichaam. Voor een optimale opname worden de essentiële oliën aangebracht met een neutrale kokosolie.

Voor een maximaal resultaat, bestaat deze massage uit 4 fasen:

Stress vermindering

Wanneer je vanuit je drukke leven op de tafel ligt, is de eerste stap: tot rust komen in lichaam en geest. Een ontspannen lichaam is beter in staat om de aangebrachte essentiële oliën op te nemen. De oliën die hiervoor worden gebruikt zijn de blend Balance en Lavendel. Deze helpen het cortisol niveau te dalen.

Ondersteunen van het immuunsysteem

De oliën Tea Tree en On Guard hebben een reinigende en beschermende werking. Op deze manier ondersteunen ze jouw immuunsysteem.

Verlichting van spier- en gewrichtspijn

Een goede massage is altijd een weldaad voor de spieren maar dankzij de blends Aromatouch en Deep Blue – die diep inwerken op de spieren en gewrichten – wordt dat weldadige effect naar een hoger niveau getild.

In balans brengen van lichaam en geest

De laatste twee oliën Wild Orange en Pepermunt werken activerend. Ze verhogen het serotonine- en dopaminegehalte waardoor je in een positieve en actieve staat van zijn komt. Deze oliën worden ook aangebracht onder de voeten waar zich alle meridiaanpunten van het lichaam bevinden. Het masseren van deze punten in combinatie met de oliën activeert je gehele lichaam.

Voor wie?

Deze massage is geschikt voor iedereen die haar weldaad wil ontvangen en wordt specifiek geadviseerd bij onder andere pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.
De zachtheid van deze massage maakt haar ook zeer geschikt voor mensen met chronische pijnen zoals reuma.
De dosering van de essentiële oliën wordt aangepast op de ontvanger. Hierdoor is deze behandeling veilig en geschikt voor jong en oud.

Verloop van een sessie en praktische informatie

Verloop van een sessie en praktische informatie

Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit:

  • een welkomstgesprek
  • de AromaTouch massage
  • een korte nabespreking

Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

Voor een maximaal resultaat wordt er geadviseerd om 3 sessies te doen, verspreid over 3 weken.

Je kan de betaling (€100) zowel cash als mobiel (Payconiq of bankapp) in orde brengen.

“Ik ben dinsdag zeer ontspannen thuis gekomen. Ook in mijn hoofd, minder dat eeuwige malen over vanalles en nog wat. Ook minder lichamelijke pijn. Eigenlijk voelde ik mij gewoon erg op mijn gemak.”

Evelyne