Logo "In balans met..."

Verschil Reconnective Healing® en The Reconnection®

Verschil RH® / Reconnection®

Het verschil tussen Reconnective Healing® en The Reconnection® zit voornamelijk in de intentie.

 

De intentie van Reconnective Healing® is voornamelijk heling, terug in balans komen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

Tijdens een healing kun je tot op zeker niveau een “verbonden worden” ervaren als onderdeel van het proces.  Het is dit “verbonden worden” of deze “Reconnection” die het voor Reconnective Healing® mogelijk maakt zoveel meer te zijn dan alle andere helende technieken die we tot nu toe tot onze beschikking hadden.

 

De intentie van de Reconnection® is om onze verbinding met het Universum opnieuw en inherent tot stand te brengen.  Het is een bewuste keuze die jou weer terug in jouw kracht zet, die jou weer op jouw levenspad brengt en begeleidt.  Het brengt evolutie en bewustwording.  Deze ervaring wordt in twee sessies gerealiseerd, waar gewoonlijk naar verwezen wordt als het ontvangen van jouw Personal Reconnection®.

Tijdens jouw Personal Reconnection® zal je als onderdeel van het proces ook een zekere mate van healing ontvangen.

 

Het is aanbevolen, echter niet verplicht, om alvorens jouw Personal Reconnection® te ontvangen, één tot drie Reconnective Healing® sessies te ontvangen.