Logo "In balans met..."

Reconnective Healing®

RH vlinder

Reconnective Healing® brengt je weer in balans op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak. Heel eenvoudig, heel natuurlijk, heel puur… Het herstelt de verbinding tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het Universum. 

 

Reconnective Healing® is sterk verschillend van alle andere vormen van healing zoals Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing.  Reconnective Healing® overstijgt elke traditionele energetische healing techniek.  Omdat het zich niet focust op symptomen, is het geen therapie of medische behandeling.  In vergelijking met andere vormen van healing, kan Reconnective Healing® diepere dimensies van lichaam en ziel bereiken en daar subtiel maar ingrijpend veranderingen teweegbrengen.

Hierbij een greep uit mogelijke voordelen van Reconnective Healing®:

  • meer energie en vitaliteit,
  • versnelling van je heling- en evolutieproces,
  • meer harmonie en evenwicht,
  • betere zelfwaardering, zelfvertrouwen, helderheid en focus,
  • heling van trauma’s op een niet-traumatische manier,
  • herstellen van emotionele en fysieke blokkades,
  • intenser gevoel van levensvreugde,
  • hulp bij creatieve processen,
  • ondersteuning tijdens moeilijke periodes,
  • persoonlijke groei op alle vlakken,

 

Als Foundational Practitioner van Reconnective Healing®, zorg ik eenvoudigweg voor een wisselwerking met de Reconnective Healing® frequenties. 

 

De meest krachtige healing ontstaat door jezelf over te geven aan en te vertrouwen op een hogere intelligentie en door te ontvangen wat het Universum voor jou in gedachten heeft.  Het is mogelijk dat dit niet altijd overeenkomt met wat jij denkt nodig te hebben of wat je zou willen ontvangen.  Laat je verrassen door wat het jou brengt, want een healing wordt door iedereen anders en op een eigen unieke manier ervaren.  Welke healing je zal krijgen is onvoorspelbaar en niet te sturen.  De oneindige intelligentie van het Universum weet precies wat op dat moment best voor jou is.

Soms ervaar je al na één sessie een verandering, maar soms zijn er twee of drie sessies nodig voordat je bewust een verschil opmerkt. 

 

“Reconnective Healing® vindt plaats in een vingerknip. 
Wat tijd vraagt, is de tijd die iemand nodig heeft om de verandering te accepteren
en dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau”
– Eric Pearl -

 

VERLOOP VAN EEN SESSIE

 

Een Reconnective Healing® sessie duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit een kennismakingsgesprek, de Reconnective Healing® en een korte nabespreking. Voor een optimaal resultaat, worden één tot drie sessies aanbevolen.

 

Tijdens een Reconnective Healing® sessie ga je comfortabel liggen op de rug (kledij blijft aan, enkel schoenen uit) op een massagetafel. Zonder aanrakingen breng ik een wisselwerking tot stand tussen jouw energieveld en de Reconnective Healing® frequenties.  De energie die in werking wordt gesteld tijdens een sessie zal nog heel lang nawerken.  Een sessie wordt vaak ervaren als een diepe ontspanning en welbevinden.

 

Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

 

 

RECONNECTIVE HEALING® OP AFSTAND

 

Een Reconnective Healing® kan ook op afstand gegeven worden en is net zo effectief.  Omdat de Reconnective Healing® frequenties uit licht en informatie bestaan vormt afstand geen enkele belemmering.

 

We spreken een dag en uur af.  Op het afgesproken uur hebben we even contact (telefonisch / videocall) als introductie.  Hierna starten we de sessie. Zorg dat je in een rustige omgeving bent en dat je niet gestoord kan worden. Ga in een comfortabele houding liggen met je ogen dicht en sta open om de healing te ontvangen.  Na de healing sessie hebben we weer even kort contact om je ervaringen te bespreken.

 

 

TARIEF RECONNECTIVE HEALING®

 

Het tarief voor één  Reconnective Healing® sessie bedraagt €100.

De betaling kan cash of mobiel (Payconiq of bankapp) voldaan worden bij aanvang van de sessie.

 

 

VOOR WIE

 

Reconnective Healing® is er voor iedereen die balans, verandering en vooruitgang wenst, en dit op eender welk vlak.  Het is geschikt voor alle leeftijden (van baby’s en kinderen tot (jong)volwassenen, zwangere vrouwen en ouderen) en het is volledig veilig.  Achtergrond, overtuiging of gezondheidstoestand spelen geen enkele rol. 

 

 

☞ Ondek ook de Personal Reconnection®.