Logo "In balans met..."

Lichaamswerk & massage

 

Aloha!

Geef je over aan één van de oudste en helende vormen van massage uit Hawaï, ook wel de “Loving Hands Massage” genoemd. 

Deze liefdevolle, helende massagevorm creëert een verbinding van hart tot hart. 

De diepte van een lomi lomi massage spreekt door de helende aanraking. 

 

Fysieke belasting, opgekropte emoties, diep gevoelde overgangen in het leven, of beperkende overtuigingen en gevoelens kunnen de energiestroom blokkeren, wat vaak weerspiegeld wordt als spierspanning op verschillende niveaus in het lichaam of andere psychische of fysieke klachten.

 

Lomi Lomi helpt de blokkades los te laten en geeft tegelijkertijd de energie een nieuwe richting naar een groter gevoel van heelheid, ontspanning en bevrijding.

Bij een Lomi Lomi massage wordt er tijdens de behandeling gemasseerd met lange strijkende bewegingen afgewisseld met traditionele methodes, om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen.  Sommige mensen beschrijven dit als zachte golven die over het lichaam rollen.

Een ander kenmerk van de Lomi Lomi is dat verschillende delen van het lichaam tegelijkertijd worden gemasseerd. Dit helpt de ontvanger om volledig los te kunnen laten omdat het nagenoeg onmogelijk is om je te richten op verschillende gebieden die op het lichaam aangeraakt worden.  Door het afwisselen van de verschillende strokes en de intentie van de strokes wordt de ontvanger begeleid in het loslaten van emoties en negatieve overtuigingen die zijn opgeslagen in de cellen. Om die reden wordt een Lomi Lomi massage ook gezien als een helende massage.

 

VERLOOP VAN EEN SESSIE

 

Deze volledige lichaamsmassage duurt ongeveer 120 minuten en bestaat uit een welkomstgesprek, de Lomi Lomi massage en een korte nabespreking.

Tijdens een Lomi Lomi massage wordt het lichaam minimaal afgedekt om de flow van de massage niet te belemmeren.

Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

 

 

TARIEF LOMI LOMI MASSAGE

 

Het tarief voor een Lomi Lomi massage bedraagt € 160.

De betaling kan cash of mobiel (Payconiq of bankapp) voldaan worden.