Logo "In balans met..."

Lichaamswerk & massage

 

Energetische en holistische massage 

 

Het doel van een energetische, holistische massage is terug balans te brengen in het lichaam, in het energieveld en in de organen. Er wordt gewerkt op de 4 bewustzijnsniveaus (lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel). 

 

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie*.   

Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt. Hierdoor kom je weer in je kracht te staan, krijg je de regie over je vitaliteit terug en kun je genieten van al het moois wat het leven te brengen heeft. 


 

*De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale maar ook fysieke klachten. 

VERLOOP VAN EEN SESSIE

 

Deze lichaamsmassage duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit een welkomstgesprek, de energetische massage en een korte nabespreking.

 

Uiteraard staan professionaliteit, discretie en respect voor jou als persoon centraal tijdens elke behandeling.

 

 

TARIEF ENERGETISCHE MASSAGE

 

Het tarief voor een energetische massage bedraagt € 100.

De betaling kan cash of mobiel (Payconiq of bankapp) voldaan worden.