Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van toepassing voor aankopen via de website (https://inbalansmet.be) of in de praktijk van Vanessa Vandergeeten.

BTW nummer:  BTW0661973926
Kamerstraat 56, 9551 Ressegem

Deze Algemene Voorwaarden zijn te allen tijde van toepassing.

Door boeking, inschrijving of aankoop van een sessie verklaart de opdrachtgever zich akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

Betalingen

Alle tarieven staan duidelijk vermeld op de website van “In balans met…” (https://inbalansmet.be).

Betalingen kunnen cash of mobiel (Payconiq/bankapp) voldaan worden bij aanvang van een sessie.

Bij alle boekingen, inschrijvingen of aankopen die uit meerdere sessies bestaan (Personal Reconnection, persoonlijke trajecten, …) dient het volledige bedrag betaald te worden bij aanvang van de eerste sessie.

Afspraken & annulaties

Voor al onze sessies geldt dat afspraken minimaal 24 uur van tevoren dienen afgezegd te worden. Annulaties kunnen telefonisch, via sms, e-mail of Whatsapp doorgegeven worden, waarbij de datum en tijd van ontvangst bindend zijn. Een telefonische afspraak of annulatie is pas definitief na schriftelijke bevestiging door “In balans met…” via e-mail, sms of Whatsapp.

Indien een afspraak niet tijdig geannuleerd wordt, dan behoudt praktijk “In balans met…” zich het recht voor de helft van het normale tarief in rekening te brengen.